Астра Фолио Ви предлага:

Затъмняване на авто стъкла

Осигурява максимална защита от слънчевата топлина и ултравиолетовите лъчи. Намалява отблясъците и ослепителната слънчева светлина. Степен на затъмняване от 5% до 75%

Затъмняване на фарове и стопове

Предайте нова визия на вашия автомобил ( напълно допустимо в рамките на закона пропускливост на светлина )

Цялостно/частично облепяне на автомобили и джанти

Не искате одраскана боя?Искате нова визия на вашия автомобил? Искате да сте уникални различни?Решението е само едно цялостно или частично облепяне на автомобили с богата гама цветове предоставена от 3М серия 1080 специализирана автомобилна гама фолиа разполагаща с богата палитра от разнообразие на цветове.Предимството на фолиото пред боята е това,че фолиото е по-плътно не се драска толкова лесно не избелява ако някой детайл се повреди го сменяте без разлика в цветовете.

Carbon

Kарбона е едно изключително интересно решение за подобряване външния вид на вашия автомобил издържа на външни атмосферни условия и удари от камъчета.

VENTURE SHIELD

Това е най-доброто решение ако сте решили да запазите боята на своя автомобил.VentureShield е напълно прозрачен , почти невидимо полиуретаново фолио. Предпазва автомобила от надрасквания, повреди от камъни и малки частици, чакъл, насекоми и атмосферни влияния.(carbon.bg)

Нашите партньори:

Pro Sign

Dax BG

Авто тапицер Варна

Carbon BG

МикроАСУ

© Астра Фолио 2012. Всички права запазени.
>